Reviews over Websites

  Betrouwbaar

  Review over Flirt Snel

  Site komt op het eerste gezicht over als een website die meer voor de mannelijke dater is. Na een positieve ervaring van mijn buurvrouw toch eens gaan proberen. Ook mijn ervaring met het team ( dankjewel Esther) is zeer fijn geweest. Met wat advies de juiste site gevonden en al zeer leuk contact gehad. Ga zo door!

  Sterke punten
  Zeer fijn en behulpzaam team

  Massa`s vrouwen komen op je af

  Review over Nieuwe Flirt

  Nepvrouwen wel te verstaan. Van internet afgeplukte foto`s van 'middle-aged beauties' die direct gepaald willen worden door jou- de dekhengst met het lege profiel zonder foto.
  Met profielnamen zoals 'KomtJouwZaadInMij' en 'Geil Kutje' weet je dat de oprichter van deze profielen net zoals jou een plasser heeft. Besteedt geen geld aan deze onzin.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  oke

  Review over Flirt Mee

  ik ben er nog aan gemeld

  Mening

  Review over Flirt Daten

  Kan je echt date krijgen. Of niet dats mij vraag

  Zwakke punten
  Ik denk fake photos
  Prijs

  Waarschuwing

  Review over Serieus Flirten

  Nou ik heb contact gehad met een dame die mij gewoon anderhalf jaar aan het lijntje heeft gehouden met de beloftes op een date maar later met een smoesje kwam dat zij zogenaamd getrouwd zou zijn haar werk naam is WelkStandjeEerst met haar naam Annet en dat zij alles heeft gelogen zij zou ook op een ic werken als verpleegster maar alles is gelogen.dus mannen als je deze naam tegen komt pas op deze dame kost jou heel veel geld je bent gewaarschuwd!!!! Het is allemaal nep dus PAS OP

  Sterke punten
  Leuke site

  Zwakke punten
  Beter de vrouwen voorlichten zodat zij geen beloftes doen en de mannen anderhalf jaar aan het lijntje houden dat zou een hoop ellende besparen

  totale fakesite

  Review over Nieuwe Flirt

  voor de gein hier eens een profiel aangemaakt, met een gorilla als profielfoto. Elke dag krijg je ladingen berichten hoe geil de zogenaamde dames wel niet worden van mijn profiel. Die arme gorilla van de apenheul krijgt het nog druk zo.Via via wat credits geregeld en uiteraard willen de dames binnen een uur afspreken wat nooit lukt.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES

  Allemaal nep.

  Review over Serieus Flirten

  Allemaal nep profielen 100%. Het staat ook in de voorwaarden''er kunne geen fysieke afspraken gemaakt worden''.Trap er niet in.En ze typen ook allemaal van die standaard korte regeltjes terug.Wordt allemaal beheerd door chatoperators!

  Sterke punten
  geen

  Daten en seks..

  Review over Nieuwe Flirt

  Ik was timmerman maar ik ben met pensioen. Ik hou van wandelen, fietsen en uitgaan en seks natuurlijk Ik zoek een vrouw voor gezelschap en een vaste seks relatie .

  Betrouwbare website

  Review over Flirt Snel

  Na een paar nare ervaringen met foute datingsites op deze website gekeken. Uiteindelijk hier met behulp van de klantenservice een site gekozen. Zeer fijne ervaring en eindelijk een betrouwbare website.

  Sterke punten
  Zeer behulpzame klantenservice